Aanbod

COACHING

We gaan eerst in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek vaststellen of we een klik hebben. Het is van belang dat we ons beide op ons gemak voelen, zodat het makkelijker is om de persoonlijke gesprekken vorm en inhoud te geven.

Tijdens dit gesprek gaan we de vraag of problematiek verhelderen en het doel dat je wilt bereiken. Dit om het coachingstraject in te schatten. Op basis hiervan gaan we een aantal coachingsgesprekken inplannen.

De gesprekken duren 1,5 uur. We hebben daardoor de tijd om de stand van zaken door te nemen, vervolgens het centrale onderwerp te verkennen en het gesprek af te sluiten met de betekenis hiervan in het dagelijks leven.

Ik werk ook met thuiswerkopdrachten die bedoeld zijn om jezelf te leren kennen en te ondersteunen.

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Kijk dan op de pagina Werkwijze

TRAINING

Individuele training: (Storende) gevoelens en emoties: Hoe ga ik hier mee om?

Huilen – Vigeland Park Oslo

Tijdens deze 4-delige online bijeenkomsten geef ik je tips en begeleid ik oefeningen om beter om te leren gaan met gevoelens en emoties. Zeker in deze tijd waarin er veel dingen veranderen kan er onrust, verdriet, woede of angst ontstaan. Dit kan echter nog al een effect hebben op je eigen gemoedstoestand. Wat het leven lastiger kan maken voor jezelf en voor je gezin of collega’s.

In deze online bijeenkomsten gaan we met een aantal praktische oefeningen aan de slag. Deze oefeningen kunnen daarna makkelijk zelfstandig gedaan worden. Je krijgt de oefeningen na de bijeenkomst via e-mail toegestuurd. Meditatie en lichaamswerk zijn onderdeel van de bijeenkomsten. In elk deel wordt een onderwerp behandeld en beoefend. De onderwerpen zijn:

  1. Ik ben niet mijn emotie! Afstand nemen van emoties en gevoelens helpen je om deze beter te kunnen hanteren.
  2. Wat vind ik eigenlijk van emoties? Inzicht krijgen in welke emoties lastig zijn en welke makkelijk voor je zijn.
  3. Vrienden worden met emoties! Weerstand tegen emoties verminderen, zodat ze minder verstorende invloed hebben.
  4. Wat kan ik van mijn emoties leren? Emoties zeggen ook iets over wat belangrijk is voor je.

Praktisch:

  • Data: in overleg
  • Tijd: 1 uur
  • Kosten: € 75
  • Locatie: online of live bijeenkomst
  • Aanmelden + vragen: info@tomfalk.nl

Centrum Zijnsoriëntatie

In samenwerking met het Centrum Zijnsoriëntatie verzorg ik de volgende trainingen:

Basisjaar Zijnsoriëntatie

Een jaartraining die jou ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeltraject. De trainingsdagen, individuele gesprekken en oefengroepen helpen om je volledig toe te wijden aan jezelf. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik voor?

Meer informatie? Arnhem (start 31 oktober) en Zeist (start 11 juni)

Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie en Zelf-Vertrouwen

In deze training van 6 avonden worden de basisprincipes en oefeningen binnen de Zijnsoriëntatie toegelicht en ervaren. Deze training helpt om beter voor jezelf te zorgen en bij jezelf te blijven in het contact met anderen. In de cursus is een individueel gesprek met de trainer inbegrepen.

Meer informatie? Arnhem (start 28 september)